Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Luis Suarez in de gaten gehouden door Atletico Madrid

Mocht er een topspits vertrekken bij Atletico Madrid dan moet Luis Suarez hem opvolgen.

Volgens de zaakwaarnemer van Agüero is er voor zijn speler echter geen sprake van een transfer. Manchester United zou de Argentijn willen contracteren, maar de zaakwaarnemer doet dat slechts af als ‘Engelse geruchten’. Agüero richt zich volledig op het komende WK.

Desondanks is Suarez volgens AS een interessante speler voor Atlético. De club zou twintig miljoen euro voor de Uruguayaan overhebben, maar Ajax liet onlangs weten het dubbele te willen ontvangen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!