Voetbal4u.com

Marcel Brands tekent voor vier jaar bij PSV

Marcel Brands is de komende jaar de nieuwe technisch manager van PSV. Brands tekend een contract voor vier seizoenen. Hij komt over van AZ.

President-commissaris Frits Schuitema is verheugd over de komst van Brands, die volgens Schuitema “een sterk complementair team” vormt met algemeen directeur Tiny Sanders. “Ik heb hem leren kennen als een bekwaam voetbalvakman, die als persoon een zeer welkome collega zal zijn”, vertelt Sanders.

Brands: “Ik ben AZ veel dank verschuldigd. Mede door de vrijheid die ik binnen de club kreeg, kan ik deze volgende stap in mijn carrière maken. Ik wil iedereen die AZ een warm hart toedraagt bedanken voor hun steun.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *