Voetbal4u.com

Ajax krijgt twee talenten van La Lings Trencin op proef

Ajax krijgt de komende dagen twee talenten op proef van AS Trencin. Het gaat om Jorge Salinas en Fanendo Adi.

De technische leiding van Ajax kreeg het talentvolle duo in het vizier tijdens het Breukelentoernooi, dat door La Ling wordt georganiseerd. Salinas en Adi mogen zich gaan bewijzen bij de A1 van de Amsterdamse club. Komend weekend treedt dat team aan op het internationale Copa Amsterdam-toernooi. Adi is een lange spits en afkomstig uit Nigeria, Paraguayaan Salinas is een aanvallende middenvelder.

Tscheu La Ling deed eerder dit jaar zaken met FC Omniworld, dat sinds kort een samenwerkingsverband heeft met Ajax. Tomas Peciar en aanvaller David Depetris maakten vanuit Slowakije de overstap naar Almere.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *