Voetbal4u.com

Duitsland Franck Ribery verlengt contract

Franck Ribery heeft zijn contract bij Bayern Munchen verlengt tot 2015. Dit deed hij enkele uren voor de verloren Champions League-finale.

Ribéry werd in 2007 door Bayern overgenomen van Olympique Marseille en groeide uit tot een van de smaakmakers van de Bundesliga. In 72 competitieduels was de Franse international goed voor 23 doelpunten. Zaterdag miste hij de finale van de Champions League vanwege een schorsing.

Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge ziet de contractverlenging als een bevestiging van de ambities van de club. “Dat we een van onze beste spelers hebben kunnen houden laat zien dat we hier grote plannen hebben.” Ook Ribéry reageert opgetogen. “Ik heb het hier geweldig naar mijn zin. Deze club voelt aan als één grote familie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.