Voetbal4u.com

Eredivisie Jol haalt Bonevacia bij de A-selectie

Roly Bonevacia maakt volgend deel uit van de A-selectie van Ajax. De middenvelder, die afgelopen seizoen zijn wedstrijden speelde bij Jong Ajax, liet tijdens het trainingskamp in Curaçao een goede indruk achter op Jol.

Ajax sluit dit seizoen af met een oefentrip naar Curaçao en speelt daar een toernooi om de Chippie/Polar Cup. In de finale speelden de Amsterdammers met 0-0 gelijk tegen NEC, maar namen ze de strafschoppen beter. “Toch is dit een overwinning van de jeugd op de routine”, aldus de oefenmeester van Ajax. “Neem nou zo’n jongen als Bonevacia. Die was vandaag misschien wel de beste man van het veld, een openbaring: die halen we bij de selectie volgend jaar.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.