Voetbal4u.com

‘Clarence Seedorf wil terug naar Ajax’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Volgens La Gazetta Dello Sport wil Clarence Seedorf terug naar Ajax. De middenvelder van AC Milan ziet voor komend seizoen weinig speeltijd in het vooruitzicht in Milaan en zou om die reden mogelijk weg willen. Een terugkeer naar Ajax zou dan de enige optie zijn.

Daarbij komt ook dat Seedorf zijn actieve carrière op een mooie en positieve wijze wil afsluiten. Hij wil niet op de bank zitten en afscheid nemen, maar met een seizoen met veel speelminuten. De 34-jarige geboren Surinamer wil tevens dichter bij zijn familie en vrienden zijn, die in Nederland wonen. Ook het mogelijke Champions League-voetbal bij Ajax volgend seizoen is een uitdaging voor Seedorf. Over een eventuele transfersom wordt niets gemeld in het Italiaanse medium.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *