Voetbal4u.com

Willem II kan maandsalarissen niet betalen

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Willem II kan de salarissen over de maand mei niet betalen. Ook de technische staf en het kantoorpersoneel krijgen vooralsnog geen cent. Maandelijks betaalt de Tilburgse club op de 26ste of 27ste dag van de maand de salarissen, maar dit geld is niet beschikbaar.

Willem II balanceert op de rand van een faillissement. De Tricolores hopen dat de gemeente Tilburg bij wil springen. Volgens de eredivisionist heeft de club nog miljoenen van de gemeente tegoed. Het gaat hier om ‘te veel betaalde huur, onroerendgoedbelasting en onderhoudskosten aan het stadion.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *