Voetbal4u.com

Italië ‘Gazprom steekt jaarlijks 150 miljoen in AC Milan’

AC Milan heeft er een gigantische sponsor bij. Het Russische Gazprom gaat de club onderhouden met een bedrag tussen de 150 en 180 miljoen euro per jaar.

In ruil daarvoor krijgt het bedrijf 25 procent van de aandelen van Milan. Gazprom ondersteunt nu al Zenit St Petersburg en Schalke 04. Met de Russische miljoen moet Milan de hegemonie van stadsgenoot Internazionale gaan doorbreken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!