Voetbal4u.com

HSV wil Marcus Berg verhuren

HSV wil Marcus Berg elders laten rijpen. Volgens AD/Sportwereld wil Berg zich echter graag bewijzen aan de nieuwe trainer Armin Veh.

Veh werd eerder deze week aangesteld als opvolger van de Nederlander Ricardo Moniz en is op zoek naar een nieuwe aanvaller. Hij heeft met Ruud van Nistelrooij, Mladen Petric en Paolo Guerrero al drie centrumspitsen in zijn selectie en zij krijgen momenteel de voorkeur. Berg zou verhuurd kunnen worden.

De 23-jarige aanvaller werd vorig jaar overgenomen van FC Groningen en stond toen ook in de belangstelling van Ajax en PSV. HSV probeert nu Ibrahim Afellay los te weken van laatstgenoemde club, maar het is nog onduidelijk of het Berg in die deal wil betrekken. De Zweed scoorde in zijn eerste jaar vier keer in dertig Bundesliga-duels.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *