Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ajax wilde Bajrami wegkapen voor FC Twente’

Emir Bajrami speelt de komende vier jaar bij FC Twente. Ajax wilde op het laatste moment de Zweed wegkapen.

‘Hij werd door half Europa gevolgd. Nadat bekend was geworden dat FC Twente bezig was met Bajrami, verscheen Ajax ten tonele en reisde met een grote delegatie af naar Zweden’, zegt hij.

‘Ze hebben er alles aan gedaan om die jongen nog voor het vermaledijde FC Twente binnen te halen, maar dat is niet gelukt. Hij had zijn woord al aan FC Twente gegeven. Hij is niet op de verlokkingen van Ajax ingegaan en koos niet voor het geld. De transfersom was wat hoger bij Ajax, maar hij bleef achter zijn woord staan en koos voor FC Twente. Met andere woorden: we gaan kijken wat hij op de mat gaat brengen, maar qua karakter zit het volgens mij wel goed.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.