Voetbal4u.com

Fans NAC woedend om financieel wanbeleid

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

NAC Breda verkeerd in financieel zwaar weer. De geldschieters werden deze week verrast door de beroerde toestand van de club uit Breda. “Bij NAC moet een frisse wind gaan waaien om het zwaar geschonden vertrouwen te herstellen”, aldus supporter Jan Hoppen.

Door de financiële problemen is de kans ook aanwezig dat NAC in sportieve problemen komt. De mogelijkheid bestaat dat de Parel van het Zuiden volgend seizoen met een aantal punten aftrek zou kunnen beginnen. Dit omdat de financiële huishouding niet op orde is. De club moet volgende week de financiële huishouding bekend maken aan de KNVB.

Volgende week zal NAC bekend moeten maken dat het met een begrotingstekort van enkele miljoenen kampt en dat een forse sanering noodzakelijk zal zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *