Voetbal4u.com

Eredivisie Ruus Brood gaat niet in op magere aanbieding van RKC

RKC Waalwijk heeft Ruud Brood niet kunnen verleiden voor een nieuwe verbintenis bij de club. De trainer, die dit jaar degradeerde met RKC, wees de aanbieding voor een vernieuwd contract af.

 De trainer uit Zuid-Holland stond zelf ook positief tegenover een contractverlenging. Hij wees echter de magere aanbieding van de club af. “Deze aanbieding is lager dan in het eerste jaar bij RKC in de Jupiler League”, zei de trainer.

Volgens directeur Justin Coetze was alleen de financiën een probleem. “De intentie was om er uit te komen. Het enige struikelblok is de financiën”, zei hij tegenover het Algemeen Dagblad. Brood was in 2007 hoofdtrainer bij Heracles Almelo. Daarvoor was hij trainer bij Helmond Sport. In 2008 vertrok de trainer naar RKC.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.