Voetbal4u.com

Martin Jol genoemd bij Liverpool

Martin Jol wordt als één van de opvolgers van de onlangs ontslagen Rafael Benitez genoemd.

In zijn eerste seizoen in Engeland won Benitez de Champions League, in 2006 won hij de FA Cup en in 2007 leidde hij Liverpool weer naar de finale van de Champions League (2-0 verlies tegen AC Milan), maar daarna bleven de successen uit. Ook in de Premier League vielen de resultaten tegen, met een zevende plaats dit seizoen als dieptepunt.

Die slechte resultaten deden de balans in het nadeel van de 50-jarige Spanjaar omslaan. ‘Maar Rafa zal dankzij zijn winst in de CL altijd deel uitmaken van de folkore van Liverpool’, aldus voorzitter Martin Broughton.

Als vervangers worden onder meer de namen van Martin Jol (Ajax), Roy Hodgson (Fulham) en Guus Hiddink (Turkije) genoemd. Benitez zelf zou in de belangstelling staan van Inter.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *