Voetbal4u.com

Yaya Toure gaat naar de Premier League

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Yaya Toure zet zijn carriere voort in de Premier League. Dit weet zijn zaakwaarnemer te melden.

Touré werd de afgelopen weken in verband gebracht met Manchester City en Arsenal, maar het is Chelsea dat de beste papieren lijkt te hebben voor de middenvelder van Barcelona. “Ik kan niet over clubs praten, maar als alles naar wens verloopt gaat Yaya naar Engeland. Er is al een deal gemaakt”, aldus zaakwaarnemer Dimitri Seluk tegen Ona FM.

Barcelona maakte kortgeleden al kenbaar dat Touré bij een goed bod mocht vertrekken. De speler is niet tevreden in Catalonië, omdat hij de strijd om de plek van verdedigende middenvelder verloor van Seydou Keita en Sergio Busquets.

Overigens is Seluk niet te spreken over de vraagprijs die Barcelona hanteert. Die zou zo’n 36 miljoen euro zijn. “Ik vind het teveel geld. Als Barcelona hem zo waardeert waarom wordt hij dan niet opgesteld? De vraagprijs is in mijn ogen niet normaal”, aldus Seluk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *