Voetbal4u.com

Nieuws Fans onder de voet gelopen bij WK-oefenduel

Verschillende voetbalfans die zondagmiddag de oefenwedstrijd tussen Nigeria en Noord-Korea wilden bezoeken, zijn gewond geraakt. Zij werden onder de voet gelopen door een enorme mensenmassa bij het openen van de toegangshekken van het stadion.

Duizenden fans hadden zich voor het Makhulong Stadion in Zuid-Afrika verzameld om de oefeninterland bij te wonen. Op het moment dat de supporters naar binnen mochten, ontstond een hoop duw- en trekwerk, waarbij verschillende fans onder de voet werden gelopen. De aanwezige politie sloot daarop de hekken weer.

De rust keerde terug, maar bij het heropenen van de hekken, de volksliederen werden inmiddels gespeeld, leidde dat weer tot hectiek en raakten opnieuw mensen gewond. Eerste berichten over 43 doden lijken zeer voorbarig, maar waarschijnlijk zijn verschillende fans en tenminste één politieagent gewond geraakt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.