Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Van der Zee kan naar Sporting Lissabon’

Na Frank Rijkaard, Marco van Basten en Royston Drenthe is ook Hans van der Zee ingezet tijdens de verkiezingsstrijd bij Sporting Portugal. Kandidaat Pedro Baltazar ziet in de scout van Ajax de nieuwe technisch directeur.

Baltazar liet eerder weten dat hij bij een aanstelling als president de Braziliaan Zico aan zou stellen als trainer, Drenthe zou één van de spelers zijn die de selectie zou komen versterken. De Telegraaf meldt dat Van der Zee de nieuwe technisch directeur moet worden. Komend wordt duidelijk of Baltazar het voor het zeggen krijgt bij Sporting.

Mocht Van der Zee aan de slag gaan bij de club uit Portugal, komt er een einde aan de soap bij Ajax. Ajax wilde van de hoofdscout af en spande een arbitragezaak aan. Daar werd verbaal met modder gegooid, maar tot een ontslag van Van der Zee leidde het niet. De Amsterdammer is nog steeds in dienst bij Ajax, maar een contract in Portugal zou alsnog een breuk kunnen betekenen.

Naast Baltazar zijn José Dias Ferreira en Bruno de Carvalho serieuze kandidaten bij de presidentsverkiezing zaterdag. Eerstgenoemde heeft Rijkaard als troef, bij De Carvalho wordt Van Basten trainer. Naast de drie genoemde opties zijn er nog drie kandidaten in de race, zij lijken echter minder serieuze kandidaten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.