Voetbal4u.com

Eredivisie Broertje Clarence Seedorf traint mee met FC Volendam

Trainer Gert Kruys heeft deze week een opvallende naam mogen begroeten in de selectie van FC Volendam. Jürgen Seedorf, het dertigjarige broertje van Clarence, traint volgens het Noordhollands Dagblad een hele week mee.

Seedorf is goed bevriend met Volendam-aanvoerder Olaf Lindenbergh, aan wie hij de stage te danken heeft. Het is echter niet Seedorfs doel een contract te verdienen. In het verleden speelde hij weliswaar in de jeugdopleiding van Ajax en Real Madrid, maar tegenwoordig is hij niet meer serieus actief in het voetbal. Daarentegen probeert hij zijn geld te verdienen in de reggaewereld.

De familie Seedorf staat bekend als zeer sportief. Ook Stefano, Chedric en Regillio Seedorf hebben een verleden in het profvoetbal.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.