Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Koeman: ‘Graziano Pelle is net wat we nodig hebben’

Feyenoord verloor donderdag kansloos van Sparta Praag en werd uitgeschakeld in de Europa League (2-0). Ondanks de tweede plaats van vorig seizoen spelen de Rotterdammers geen Europees voetbal meer.

Bij rust stond de stand van 0-0 nog op het scorebord, maar in de tweede helft voltrok Sparta Praag het vonnis. “Aan inzet ontbrak het niet”, stelde Ronald Koeman tegenover de camera’s van SBS6. “Maar op dit niveau wordt er meer gevraagd. In de eerste twintig minuten ging er heel veel fout op technisch vlak. Slechte passing, verkeerde aannames.”

“Later kwamen we iets beter in de wedstrijd, maar we zijn hooguit één of twee keer gevaarlijk geweest.” Sekou Cissé speelde opnieuw een matige wedstrijd. “Ik vond hem niet attent genoeg. Ik zag Sparta Praag de duels aangaan met alles wat ze hebben.”

Koeman concludeerde dat Feyenoord stootkracht voorin mist. “Dat speelt wel mee, ja. Als je voetballend wat wilt, moet je vastigheid in de voorhoede hebben. Dat hadden we niet, de klasse was er niet.” Zeer waarschijnlijk wordt Graziano Pellè, ex-speler van AZ, gehuurd van Parma, bevestigde de coach.

“Pellè is balvast, iets wat we zoeken. In een aantal wedstrijden waarin je op de helft van de tegenstander speelt heb je dat heel erg nodig. Ik hoop dat hij gaat brengen wat we van hem verwachten”, besluit Koeman.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *