Voetbal4u.com

Eredivisie Voorzitter Steaua: ‘Ik verwacht dat we 2-0 winnen tegen Ajax’

Gigi Becali, de omstreden voorzitter van Steaua Boekarest, heeft dinsdagavond vooruitgeblikt op de aankomende wedstrijd tussen zijn club en Ajax. De twee ploegen treffen elkaar donderdag vanaf 19:00 uur in de Amsterdam Arena in het Europa League toernooi.

‘Ik verwacht dat we met 2-0 zullen winnen’, sprak Becali, die in Roemenië vanwege kidnapping tot drie jaar cel is veroordeeld en momenteel in Dubai verblijft, in gesprek met ProSport. ‘Ik denk dat we dus een goed resultaat zullen behalen in Amsterdam.’

Becali is naast sportbestuurder ook politicus. De man kan als extreemrechts omschreven worden. Hij heeft meerdere malen antisemitische teksten ten gehore gebracht en beweerde eens dat hij twee miljoen euro over zou hebben voor de eliminatie van alle homoseksuelen in Roemenië.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.