Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars meldt zich bij Man United voor multifunctionele speler’

Marc Overmars zou bij Manchester United hebben geinformeerd naar Daley Blind. De multifunctionele speler loopt volgend seizoen uit zijn contract en de TD van Ajax hoopt zijn slag te kunnen slaan. In Manchester moet Blind het momenteel doen met een reserverol.

Ajax zou de afgelopen transferperiode ook al geïnteresseerd zijn geweest in een samenwerking met de oud-Ajacied, echter kreeg Overmars toen nul op het rekest van United-directeur Ed Woodward. Nu zou hij weer de telefoon hebben opgepakt voor een gesprekje met de technische leiding op Old Trafford.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!