Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana aangeboden bij diverse topclubs’

De afgelopen zomer verkocht Ajax een aantal zeer belangrijke spelers. Andre Onana bleef maar nu lijkt hij ook te willen vertrekken uit Amsterdam. Zijn zaakwaarnemer zou hem zelfs al hebben aangeboden bij de beleidsbepalers van Napoli. Dit weet het medium Corriere dello Sport te melden.

Een tijdje geleden vertelde Onana nog aan AT5 dat hij zich nog niet helemaal op zijn plek voelt in Amsterdam. “Nederland is nog steeds nieuw voor me. Regelmatig verveel ik me, daarom nodig ik soms mijn vrienden uit als ze tijd hebben. Zo niet, moet ik sterk zijn. Dat is het leven. Vooral als we niet gewonnen hebben, is het moeilijk. Nog lastiger. Dan ga ik naar huis, en ben ik alleen. Dan denk ik aan de wedstrijd, en dat is moeilijk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.