Voetbal4u.com

Eredivisie Man United ziet af van Ajacied: ‘Te licht voor de Premier League’

Manchester United ziet af van de diensten van Kasper Dolberg. Ze hadden vorig seizoen interesse in hem toen hij floreerde bij de Amsterdammers maar dit seizoen zit de Deen in een dipje. De Mancunians hebben hem inmiddels afgeschreven en vinden dat hij tekort komt.

In de afgelopen transferzomer bood AS Monaco nog meer dan 50 miljoen euro voor de international van Denemarken, maar directeur spelerszaken Marc Overmars besloot die aanbieding naar de prullenbak te verwijzen. De kans is enorm groot dat Ajax nooit meer zoveel kan verdienen aan zijn speler.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.