Voetbal4u.com

Eredivisie Nicolai Jørgensen: ‘ik wil ook in de topduels gaan scoren’

Nicolai is na weken van afwezigheid weer terug bij Feyenoord. Hij hoopt met zijn terugkeer het elftal weer nieuwe impulsen te geven. Aanstaande zondag staat de klassieker op het programma. De Rotterdammers spelen dan in eigen huis tegen Ajax.

In het Algemeen Dagblad zegt hij er het volgende over: “Het is frustrerend dat we deze competitie al acht punten zijn kwijtgeraakt”, zo geeft de spits zelf aan in een interview in het Algemeen Dagblad. “Daar mogen we niet te veel meer aan denken, er is nog een heel lange weg te gaan in de eredivisie. Vorig seizoen wonnen we de eerste negen duels op een rij, nu is dat iets anders gelopen.”

De Deen is de onbetwiste topscorer van Feyenoord, maar wist vorig seizoen in de topduels niet toe te slaan. “Ik wil ook in Nederlandse topduels gaan scoren”, aldus de spits. “Er is nog helemaal niets verloren dit seizoen. Niemand zegt dat het allemaal in de eerste weken had moeten gebeuren. Dat kan ook vanaf zondag. Inderdaad, vanaf Ajax thuis.”
Feyenoord NetwerkLaat een reactie achter

Your email address will not be published.