Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Voormalig Ajax-aanvaller biedt zichzelf aan bij AC Milan’

Voormalig Ajax-aanvaller Anwar El Ghazi zou zich hebben aangeboden bij AC Milan. Hij staat momenteel nog onder contract bij het Franse Lille. Dat zou de voormalige Ajacied gedaan hebben bij monde van zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes, die een uitstekende relatie onderhoudt met de Chinese eigenaars van de Serie A-ploeg.

Milan gaf in de afgelopen transferzomer liefst 200 miljoen euro uit, maar de prestaties zijn, zoals al een paar jaar het geval is, niet om over naar huis te schrijven. Mogelijk kost dat oefenmeester Vicenzo Montello zijn baan. De Italiaanse media speculeren al over een opvolger: oud-bondscoach van Oranje Guus Hiddink zou het stokje over moeten nemen in Milaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.