Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Tottenham wil nog een speler van Ajax gaan halen’

In de zomer haalde Tottenham Hotspur voor een recordbedrag Davinson Sanchez binnen. Ajax ontving een transfersom voor hem van rond de 45 miljoen euro. De verdediger maakt een grote indruk op zijn nieuwe werkgever en lijkt zijn geld dubbel en dwars waard te zijn.

Nu hebben de Spurs weer interesse in een speler van Ajax. Middenvelder Donny van de Beek zou op het lijstje staan. In de aankomende wintertransferperiode willen de Londenaren al een middenvelder hebben, maar het is de vraag of ze dan al uitkomen bij de Ajacied. Een vertrek in het midden van het seizoen zal in ieder geval niet de wens zijn van de Eredivisie-topclub. Overigens worden ook Manchester United en Bayern München in verband gebracht met de Nederlander, maar het is volstrekt onbekend hoe serieus dit precies is. Sánchez en Van de Beek zijn in ieder geval goede maatjes.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.