Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dirk Kuyt hield de boel goed op scherp bij Feyenoord’

Feyenoord werd vorig seizoen onder aanvoerder Dirk Kuyt kampioen van Nederland. Dit seizoen gaat het minder met de Rotterdammers. Kuyt is gestopt met voetballen en zijn gemis is voelbaar. Dat verteld Jan Everse in een gesprek met de NOS.

Everse stelt namelijk dat er geen honger meer is in De Kuip. “Die honger werd enorm gepusht door Dirk Kuyt. In elk interview dat hij gaf, sprak hij over de titel. Nu mis ik de gretigheid, de bezieling en de wil om opnieuw kampioen te worden. Er loopt eigenlijk geen enkele speler met genoeg uitstraling en persoonlijkheid die dat overneemt.” De Katwijker wordt dus wel degelijk gemist. “Voetballend gezien niet, maar in de kleedkamer wel. Al vind ik dat soort teksten normaal onzin: je kunt beter belangrijk zijn op het veld. Dirk hield de boel echt scherp. Als het nu slap wordt, corrigeert niemand. Iemand met zijn drive, enthousiasme en wil om te winnen zie ik niet lopen. Het is jammer dat Dirk niet vijf jaar jonger is.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.