Voetbal4u.com

Eredivisie Mitchell Dijks kan opvallende transfer maken

Het Portugese Sporting Portugal wil Mitchell Dijks in de winterstop overnemen van Ajax. Dit weet de Telegraaf vandaag te melden. De Portugezen meldden zich officieel bij Dijks’ zaakwaarnemer Dick van Burik, maar hebben concurrentie uit Italië, Duitsland en Engeland.”

De spelersmakelaar reageert meteen: “De interesse kan ik bevestigen noch ontkennen. Er is op dit moment veel belangstelling voor Mitchell, maar het is nu niet handig om op namen in te gaan.” De krant sluit af: “Dijks komt bij Ajax niet meer voor in de plannen van trainer Marcel Keizer. Omdat hij afgelopen zomer aan zijn contract werd gehouden en de eerste weken als ’noodverband’ diende, wil Ajax meewerken aan een transfer. Directeur spelerszaken Marc Overmars vraagt allerminst de hoofdprijs.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.