Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Als ik bij Chelsea niet doorbreek, ga ik naar Ajax’

Het afgelopen seizoen verruilde jeugdspeler Daishawn Redan Ajax voor Chelsea. Een terugkeer naar Amsterdam in de toekomst heeft hij nog niet uit zijn hoofd gezet. Zo wordt in ieder geval duidelijk aan een interview dat hij afgegeven heeft aan Ajax Showtime.

Redan onthult allereerst over zijn transferkeuze: “Ik heb uiteindelijk bij drie clubs gekeken. Bij Chelsea, Manchester United en West Ham United. Manchester United was oké, maar Chelsea was echt ‘wauw’. Bij Chelsea was ik écht onder de indruk. Hard werken, rennen van zestien naar zestien, sleuren, bikkelen, echt fysiek.” Hij weet wat hem te doen staat. “Ik wil me ontwikkelen tot een beest, een grote, sterke spits die ook voetballend goed is. Ik zeg daarmee niet dat de opleiding van Ajax niet goed is, trouwens. Die is geweldig. Maar voor mij persoonlijk is Chelsea gewoon de perfecte match.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *