Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Torino meldt zich opnieuw bij PSV voor Steven Bergwijn’

Het Italiaanse Torino heeft zich opnieuw gemeld bij PSV voor Steven Bergwijn. Dat vertelde Henk Spaan zondagavond bij talkshow op Ziggo Sport. De voetbaljournalist baseert zijn uitspraak op bronnen in Italië.

“Torino heeft voor de tweede keer aan PSV gevraagd of ze hem mogen overnemen”, onthulde Spaan. “PSV heeft opnieuw gezegd: daar valt niet over te praten. Maar goed, als-ie niet speelt… ”

Afgelopen zomer was Torino – momenteel de nummer tien van de Serie A – ook al in de markt voor de twintigjarige Bergwijn. Eind augustus brachten de Italianen een miljoenenbod uit op hem. Fulco van Kooperen, zaakwaarnemer van Bergwijn, bevestigde de belangstelling tegenover De Telegraaf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.