Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax verrast opnieuw en is nu bezig met Deense middenvelder’

Ajax is naar verluidt bezig met de komst van de Deense middenvelder Mathias Jensen. Dit weten diverse Deense media te melden.

Het medium BT Sport, dat in de regel behoorlijk betrouwbaar is te noemen, schrijft dat Ajax de bovengenoemde speler van FC Nordsjælland zal overnemen voor een nog onbekend miljoenenbedrag. Het lijkt te gaan om een transfer in de zomer van 2018, omdat de Amsterdamse Eredivisie-topclub op dit moment al beschikt over een groot aantal middenvelders. Het lijkt nu wel duidelijk te zijn dat Zakaria Labyad van FC Utrecht niet naar de Johan Cruijff ArenA komt, maar kiest voor Feyenoord of PSV.

Kijk hieronder naar een filmpje van hem.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.