Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax haalt in de winter Nicolás Tagliafico naar Amsterdam’

Ajax is actief bezig op de transfermarkt. Eerder werd al bekend dat Hassane Bande en Perr Schuurs volgend seizoen naar Amsterdam komen en nu lijkt daar ook een wintertransfer aan te komen. Naar verluidt is technisch directeur Marc Overmars momenteel bezig om de Argentijnse vleugelverdediger Nicolás Tagliafico binnen te halen. Dit weet het medium TYC Sports te melden.

Naar verluidt heeft Ajax een eerste aanbieding van 4 miljoen euro neergelegd in Zuid-Amerika, maar hoopt de werkgever van de linksback op ongeveer 5 miljoen euro. De speler zelf zou in ieder geval aangegeven hebben dat hij zeker openstaat voor een overstap richting Europa.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.