Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Feyenoord heeft al lang en breed akkoord met nieuwe spits’

Michiel Kramer mag deze winterstop vertrekken bij Feyenoord. Dit betekend dat er een plekje vrijkomt in de spits en zijn vervanger zou Robin van Persie moeten worden. Diverse Turkse media berichten dat de Rotterdammers er lang en breed uit zijn met Robin van Persie.

De regerend landskampioen van de Eredivisie en het management van de Oranje-topscorer aller tijden zouden een contract voor anderhalf jaar met een optie voor nog een seizoen overeengekomen zijn. Verdere details versterkt men in Turkije niet, dus we weten niet wat Van Persie precies moet gaan verdienen in De Kuip, al zal het hoogstwaarschijnlijk niet om een gering bedrag gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.