Voetbal4u.com

Eredivisie TRANSFER: ‘Openingsbod van 35 miljoen op Hakim Ziyech’

Het zou zomaar kunnen dat Ajax deze maand één van haar topspelers kan verliezen. Er is namelijk interesse voor Hakim Ziyech. De Amsterdammers kunnen eerdaags een bod van verwachten van zón 35 miljoen euro. Dit weten Marokkaanse media te melden.

Gisteren werd bekend dat Phillipe Coutinho voor maar liefst 160 miljoen euro naar Barcelona vertrekt. Wie zal Liverpool als vervanger halen?  Thomas Lemar van AS Monaco wordt genoemd, maar datzelfde geldt dus voor Ziyech, evenals Hirving Lozano van PSV. Vertrekt de Marokkaan daadwerkelijk voor 35 miljoen euro uit Amsterdam, dan wordt hij in één klap de een-na-duurste Ajacied aller tijden, achter Davinson Sánchez, die voor 42 miljoen euro naar Tottenham Hotspur ging.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.