Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING ‘Eredivisie-transfer Davy Klaassen is mogelijk’

Davy Klaassen werd aan het begin van het seizoen door Everton overgenomen van Ajax. Ze betaalden maar liefst 27 miljoen euro voor de middenvelder. Een succes werd het niet en hij mag nu alweer vertrekken bij de club uit Liverpool.

De Engelse media melden daarbij dat de Oranje-international op dit moment óók mag kiezen voor een verhuurperiode bij een Eredivisie-club. De middenvelder heeft niet zoveel opties en naar verluidt heeft alleen Newcastle United in de voorbije week interesse getoond, ondanks het feit dat Napoli, Fenerbahçe en Internazionale eerder nog gelinkt werden aan een aanbieding voor de box-to-boxspeler. Het is niet bekend of er ook daadwerkelijk Nederlandse interesse is voor Klaassen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.