Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-speler wil per se weg als Zakaria Labyad komt’

Het lijkt erop dat het huwelijk tussen Ajax en Amin Younes zich tot een einde lijkt te sluiten. De nieuwe trainer wil de selectie graag gaan versterken met Zakaria Labyad en als dat gebeurt dan wil Younes zeker weg bij de Amsterdammers.

Beschikt Ten Hag over een aantal weken over Labyad, dan wordt de concurrentiestrijd in de ArenA om de linksvoorpositie wel heel erg hevig. Het Italiaanse medium Tuttosport weet dat de bovengenoemde Younes daar binnenkort over gaat praten met de clubleiding van Ajax, samen met zijn zaakwaarnemer. Het is algemeen bekend dat de Duitser al rond is met Napoli over een contract voor vijf jaar, dat in de aankomende zomer in zou gaan. Het liefste wil de vleugelspits echter deze maand nog weg, zéker als Labyad in aantocht is.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.