Voetbal4u.com

Eredivisie TRANSFER: ‘Grote clubs informeren naar wisselspeler van Feyenoord’

Heel Feyenoord wacht op de komst van Robin van Persie naar de Kuip maar er zijn ook enkele spelers die willen vertrekken. Kenneth Vermeer bijvoorbeeld. Hij is ontevreden met zijn reserverol achter Brad Jones.

Journalist Martijn Krabbendam van Voetbal International vertelt over de huidige situatie: “Brad Jones is een van de personen die Feyenoord meegeholpen heeft om kampioen te worden, maar dit jaar zag je toch dat er een beetje sleet op kwam te zitten. Paar fouten gemaakt, niet helemaal safe, ballen uit zijn handen laten vallen: het was niet de Jones die iedereen een jaar eerder zag keepen. Nou, Vermeer is intussen fit geworden, maar heeft natuurlijk de pech gehad dat hij zo lang geblesseerd is geweest en daardoor ook zijn basisplek heeft af moeten staan aan Jones…”

Er zouden diverse grote clubs geinformeerd hebben naar hem.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.