Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoorder moet na zes maanden weer weg: ruimte maken voor komst Robin van Persie’

De terugkeer van Jean-Paul Boëtius bij Feyenoord is nou niet bepaald een succes te noemen. Het is dan ook niet uit te sluiten dat hij deze transferperiode nog vertrekt bij de Rotterdammers. Het medium Calciomercato weet te melden dat Bologna in hem geinteresseerd is.

Robin van Persie tekent vermoedelijk op korte termijn bij Feyenoord. En dat zal ten koste gaan van Jean-Paul Boëtius, want volgens CalcioMercato moet hij plaats maken van de teruggekeerde verloren zoon. Daarom zijn de gesprekken met Bologna ook al geopend: een vertrek via de achterdeur linkt voor de flankspeler, die pas een half jaar geleden nog zijn rentree in Rotterdam maakte..Laat een reactie achter

Your email address will not be published.