Voetbal4u.com

Eredivisie Dennis Bergkamp begint zaak tegen Ajax

Dennis Bergkamp is het niet eens met zijn ontslag bij Ajax. De voormalige assistent-trainer wil antwoorden van de directie. Hij heeft een advocaat in de arm genomen om een zaak te starten tegen de Amsterdamse grootmacht. De naam van de advocaat is Harro Knijff.

Knijff vertelt in gesprek met Voetbal International: “We hebben Ajax laten weten het oneens te zijn met de ontslaggronden. We hebben nog geen andere redenen gehoord dan die in het persbericht stonden en daar tekenen we bezwaar tegen aan.”

Op de officiële website van Ajax staat Bergkamp nog altijd als lid van de technische staf vermeld. “Dat verbaast me in hoge mate. Maar het gaat ons hier om de ontslaggronden. Ik wacht op een nadere reactie van Ajax. Als we hierover geen overeenstemming bereiken, zal Ajax een arbitragezaak bij de KNVB aanhangig moeten maken om tot beëindiging van de arbeidsovereenkomst te kunnen komen. De bal ligt bij Ajax.” Het is algemeen bekend dat Bergkamp tegen het ontslag van zijn goede vriend Marcel Keizer was: hij weigerde dan ook met Erik ten Hag in gesprek te gaan, wat hem noodlottig werd.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.