Voetbal4u.com

Eredivisie TRANSFER: ‘Ajax strijkt toch nog zeven miljoen euro op met verkoop’

De Italiaanse grootmacht Napoli schijnt nu toch water bij de wijn te willen doen om Amin Younes over te nemen van Ajax. Dit weten diverse Italiaanse media te melden.

Het Engelse Swansea City bood onlangs 10 miljoen euro voor de vleugelspits, maar die wilde zelf niet naar de nummer laatst van de Premier League vertrekken. Napels vindt hij een vele malen mooiere bestemming, maar de Serie A-topclub wilde tot voor kort niet betalen voor zijn transferdoelwit. Mogelijk gaan de Italianen dit nu echter toch doen.

De pers in Italië weet nu namelijk dat technisch directeur Cristiano Giuntoli ongeveer 6 à 7 miljoen euro af wil tikken voor Younes. De verwachting is dat dat wel genoeg zal zijn, aangezien de aanvaller zelf wil vertrekken en Ajax voldoende linksbuitens achter de hand heeft om een uitgaande transfer op te vangen. In de afgelopen zomer konden de Amsterdammers nog 15 miljoen euro verdienen met een verkoop van Younes, maar gedane zaken nemen nou eenmaal geen keer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.