Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Drukke transferonderhandelingen over Davy Klaassen’

Davy Klaassen staat voor een vertrek bij Everton. Het Turkse Fenerbahce wil hem voor de rest van het seizoen huren van de club uit Liverpool. Dit weet het Turkse medium Aspor te melden.

Oefenmeester Sam Allardyce van Everton heeft meermaals laten weten dat hij Klaassen niet nodig heeft, ondanks het feit dat het helemaal niet zo goed gaat in Liverpool. De voormalige aanvoerder van Ajax wordt week in week uit op de tribune geposteerd en dat is natuurlijk ook geen doen.

Everton ziet het aankoopbedrag dat men betaalde voor Klaassen inmiddels als sneeuw voor de zon verdampen en verwacht wel een financiële bijdrage. Daar wordt op dit moment nog over gesteggeld door technisch directeur Steve Walsh en de afgevaardigden uit Turkije. De algemene verwachting is echter dat dit nog wel rond zal komen…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.