Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Deze club biedt 50 miljoen op David Neres’

David Neres maakt dit seizoen furore bij Ajax. De vleugelaanvaller is op dreef en maakte al acht goals in de Eredivisie. Dit is ook andere clubs opgevallen en één van de clubs is de Londense grootmacht Tottenham Hotspur.

Dit maakt radiojournalist Ricky Sacks bekend via zijn Twitter-account. Ze zouden naar verluidt liefst 50 miljoen euro voor hem over hebben. Ajax nam Neres voor 12 miljoen euro over van Sao Paolo en kan, mocht de hiervoor genoemde informatie kloppen, liefst 38 miljoen euro winst maken op zijn basisspeler. Bij een dergelijke aanbieding wordt het wel heel erg moeilijk voor directeur spelerszaken Marc Overmars om ‘nee’ te zeggen.

Overigens is Neres zeker niet de enige Ajacied die in verband wordt gebracht met de Spurs. Ook Justin Kluivert zou namelijk een doelwit zijn van oefenmeester Mauricio Pochettino. In de afgelopen zomer waren de Londenaren al concreet voor de jonge vleugelspeler, maar die vond het toen zelf nog te vroeg om te verhuizen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.