Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Dure’ aanvaller lijkt tóch haalbaar voor Ajax

Ajax wil haar selectie voor het sluiten van de transfermarkt nog een boost geven met de komst van een vleugelaanvaller. Zakaria Labyad was in de markt maar technisch directeur Marc Overmars heeft een duidelijke voorkeur voor Hassane Bande. Ze willen hem op korte termijn al naar Amsterdam halen en niet volgend seizoen.

De Belgische krant Het Laatste Nieuws schrijft: “Ajax gaat opnieuw proberen Hassane Bandé (19) tijdens de winterstop los te weken bij KV Mechelen. Door de transfer van Amin Younes naar Napels – de Italianen zouden vijf miljoen euro betalen – hebben de Amsterdammers extra financiële slagkracht. Als vervanger voor Younes denken ze aan Labyad van Utrecht (maar die lijkt onhaalbaar) én Bandé. Bij Malinwa houden ze het been echter stijf. ‘Onbespreekbaar’, zeggen ze binnen de club. Maar wat als de Nederlanders bereid zijn één miljoen euro of meer neer te leggen voor een tussentijdse transfer? Bandé vertrekt in de zomer sowieso naar Ajax voor 9,5 miljoen euro.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.