Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord-supporters zien komst spits niet zitten: ‘Dan zeg ik mijn seizoenkaart op’

Nicolai Jorgensen staat in de nadrukkelijke belangstelling van het Engelse Newcastle United. Ze hebben al enkele biedingen op hem gedaan maar Feyenoord wil minimaal 25 miljoen euro voor haar sterkhouder. Als mogelijk vervanger van Jorgensen zoemt de naam van Wout Weghorst rond. Hij is momenteel flink op dreef bij AZ.

De naam van de goalgetter van AZ is al een paar keer geopperd, maar de supporters van de regerend landskampioen van de Eredivisie zien zijn komst allerminst zitten. Er zijn wel wat positieve geluiden te horen op de diverse social media, maar de meerderheid van de fans is negatief. Zie hieronder enkele reacties.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.