Voetbal4u.com

Eredivisie HOOFDPRIJS! ‘Feyenoord speelt transferspel keihard’

Het Engelse Newcastle United zet hardnekkig door om haar selectie te versterken met Feyenoord-spits Nicolai Jorgensen. Ze zouden een bod hebben gedaan op hem van ruim 18 miljoen euro. Feyenoord verlangt meer voor haar sterkhouder. Naar verluidt 25 miljoen euro. Dit weet het medium Chronic Live te melden.

Newcastle bracht een eerste bod uit op de international van Denemarken en vervolgens ook een tweede, maar de Feyenoord-directeur wijst telkens maar weer op zijn vraagprijs van 25 miljoen euro. Dat zou de beleidsbepalers van de nummer vijftien van de Premier League behoorlijk frustreren.

Naar verluidt zijn ze bij Feyenoord niet zo bang dat er in de toekomst minder verdiend kan worden aan Jörgensen. De Deen gaat immers met zijn land naar het aankomende wereldkampioenschap in Rusland en kan als gevolg daarvan (bij goede prestaties) nog veel duurder worden.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.