Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Newcastle United verwacht akkoord met Feyenoord over Jorgensen’

Het Engelse Newcastle United verwacht met Feyenoord een akkoord te bereiken over de transfer van Nicolai Jorgensen. Dit weet de Telegraaf te melden.

De krant schrijft: “Newcastle United-manager Rafa Benitez is hoopvol dat hij Nicolai Jörgensen, de topscorer van het afgelopen seizoen bij Feyenoord, voor woensdag in het noorden van Engeland heeft. De eigenaar van zijn club heeft het licht op groen gezet om vol voor de beste versterking te gaan. En dat is de Deense spits, die als het aan Giovanni van Bronckhorst ligt, morgen nog gewoon in de basis staat tegen ADO Den Haag.”

De krant gaat verder: “Newcastle United is in de onderhandelingen inmiddels gestegen naar ruim 17 miljoen euro (15 miljoen pond). Daarmee gaan de Engelsen langzaam wel richting de door Feyenoord verlangde afkoopsom van boven de 20 miljoen euro. De coach heeft met Jörgensen inmiddels een gesprek gevoerd en weet daardoor dat de Deen openstaat voor een vertrek naar de Premier League. Hij neemt het zijn spits niet eens kwalijk. Jörgensen kan in Newcastle binnen enkele seizoenen multimiljonair worden en krijgt ook een nieuwe kans zich te bewijzen in een topcompetitie.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.