Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Duidelijkheid over transfer Jorgensen naar Newcastle United

Er is nieuws over de transfer van Nicolai Jorgensen van Feyenoord naar Newcastle United. Deze deal gaat niet omdat de Premier League-club zich niet tijdig heeft gemeld met een toereikend bod. De Rotterdammers hadden de deadline gesteld op 18.00 uur.

Newcastle wachtte in de ogen van Feyenoord te lang met het doen van een derde bod. Het tweede bod bedroeg zeventien miljoen euro en werd afgewezen.

Feyenoord wil rust creëren door de deur nu definitief op slot te gooien, meldt het Algemeen Dagblad. Anders was er in de ogen van de club geen rustige voorbereiding op de bekerwedstrijd tegen PSV mogelijk en bovendien ontbrak de tijd om een opvolger te halen voor Jörgensen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.