Voetbal4u.com

‘Toekomst Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord onzeker’

Vorig seizoen beleefde Giovanni van Bronckhorst een topjaar met Feyenoord. Hij werd na 18 seizoenen weer landskampioen en blijdschap was groot. Dit seizoen gaat het stuk minder. Vanavond spelen de Rotterdammers in de KNVB Beker tegen PSV en er zal gewonnen moeten worden om het seizoen nog een beetje op te fleuren.

Commentator Avram Avsaroglu vertelt bij de NOS: “Hij heeft heel veel krediet na het winnen van drie prijzen in drie jaar. Maar over bepaalde keuzes die hij heeft gemaakt en opvattingen die hij heeft, worden nu wel vragen gesteld. Ook de achterban roert zich. Het is speculeren, maar als Feyenoord van PSV verliest, dan voetbalt het drie maanden nergens meer om. En dan is het na dit seizoen misschien wel afgelopen met Van Bronckhorst. Niet dat hij ontslagen zal worden, maar wellicht wordt in goed overleg besloten uit elkaar te gaan. Als hij echter van PSV weet te winnen, dan verstomt de kritiek.”

Is er iets veranderd aan de manier waarop de mensen Feyenoord benaderen? “Bij de mensen binnen de club niet echt. Maar bij de fans bespeur ik wel fatalistisch denken. Er heerst weer dat gevoel van voor de titel. Dat van: we winnen toch nooit iets. Terwijl ze heel lang die sfeer van vorig seizoen doortrokken. Toen Kevin Diks afgelopen weekeinde in de ploeg kwam, klonk er nog een heel cynisch applaus. Een beetje hetzelfde als Bilal Basacikoglu is overkomen. Dat is niet hoe je een speler van jezelf ontvangt en hoe zij het best kan presteren.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *