Voetbal4u.com

Eredivisie OPVALLEND: ‘Koploper PSV wilde Ajacied ophalen in januari’

Een opvallend nieuwtje vandaag. PSV zou namelijk een poging hebben ondernomen om de afgelopen transferperiode een speler van Ajax over te nemen. Het zou gaan om de 28-jarige verdediger Nick Viergever. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Het medium schrijft: “Na dit seizoen is Viergever transfervrij en het ligt voor de hand dat PSV opnieuw een poging gaat wagen om hem dan alsnog in te lijven. Niemand in Eindhoven wil of kan dat echter bevestigen en PSV zou nu met een andere optie bezig zijn.”

De Zuid-Amerikaan Cristian Ramirez (23) van FK Krasnador was eerder in beeld, maar zijn komst lijkt ‘geen optie meer’. Het ED: “Viergever was al eerder in beeld bij PSV, maar koos in 2014 voor een contract bij Ajax. Zijn zaakwaarnemer en hijzelf kunnen niet reageren. Hij kon in de winter ook een transfer naar het buitenland maken, maar ook die ging niet door.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.