Voetbal4u.com

Eredivisie ‘KNVB heeft vermoedelijk slecht nieuws voor Hirving Lozano’

Afgelopen weekend kreeg Hirving Lozano in het thuisduel tegen SC Heerenveen een rode kaart vanwege slaan. Waar veel supporters van de nummer één van de Eredivisie hopen op vrijspraak, schrijft De Telegraaf dat dit onwaarschijnlijk is.

De krant bericht op maandagmorgen: “Lozano zal vermoedelijk de komende duels met Feyenoord en FC Utrecht moeten missen. Alleen een sepot of vrijspraak via de tuchtcommissie – als PSV niet akkoord gaat met een schikkingsvoorstel – kunnen hem nog redden, maar dat lijkt een utopie. Door de rode kaart is Lozano automatisch geschorst voor Feyenoord-uit, dus een beroepszaak betekent niet dat hij daardoor wel in actie kan komen in De Kuip.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.