Voetbal4u.com

Eredivisie Voormalig speler van Ajax en Feyenoord meldt zich bij ADO Den Haag

Een voormalig speler van zowel Ajax als Feyenoord is neergestreken bij ADO Den Haag. De club uit de Hofstad maakt maandag bekend dat de 29-jarige aanvallende middenvelder John Goossens deze week meetraint met de selectie van trainer Alfons Groenendijk.

“Aan het eind van de week kijken beide partijen of het zal komen tot een samenwerking”, zo communiceert de huidige nummer acht van de Eredivisie. Goossens heeft geen verleden bij ADO, maar is wel een bekend gezicht in de Eredivisie, want hij speelde 102 wedstrijden op het hoogste niveau van Nederland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook